Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Smeermiddelen met bacteriegroeiremmer

PURITY FG VOEDSELVEILIGE SMEERMIDDELEN MET MICROL BACTERIEGROEIREMMER

PURITY FG met MICROL; beschermt het smeermiddel tegen bacteriën

Petro-Canada produceert volgens het gepatenteerde HT Purity Proces. Door dit proces wordt een 99,9% zuivere, glasheldere basisolie verkregen. De smeermiddelen zijn samengesteld uit deze basisolie en speciaal geselecteerde additieven.

De PURITY FG food grade smeermiddelen van Petro-Canada onderscheiden zich al jaren door hun uitstekende prestaties onder de extreme werkomstandigheden in de voedselverwerkende industrie. Met de nieuwe productrange van PURITY FG smeermiddelen met MICROL is Petro-Canada nog een stap verder gegaan; het smeermiddel zelf wordt nu ook beschermd tegen bacteriën. Bacteriële verontreiniging heeft negatieve gevolgen voor de werking en levensduur van smeermiddelen en machines en kost de industrie tijd en geld in het productieproces. Het unieke MICROL additief verhindert de groei van bacteriën in het smeermiddel. Met de introductie van MICROL komt Petro-Canada verder tegemoet aan de wensen van de voedselverwerkende industrie om continue het hoogst haalbare te bereiken ten aanzien van voedselveiligheid en hygiëne.

MICROL is een voedselveilig antimicrobieel beschermingsadditief en staat geregistreerd bij EPA voor gebruik in food grade smeermiddelen. De PURITY FG smeermiddelen met MICROL voldoen aan de hoogste eisen in de voedingsmiddelenindustrie en kunnen eenvoudig ingepast worden in de HACCP en GMP procedures. De producten zijn H1 geregistreerd door NSF en goedgekeurd door het CFIA voor toepassing in de voedselverwerkende bedrijven.

De PURITY FG met MICROL productrange bestaat uit een smeervet, hydraulische oliën en tandwielkastoliën.