Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Kettingoliën

PURITY FG VOEDSELVEILIGE KETTIINGOLIËN

De PURITY FG voedselveilige kettingoliën van Petro-Canada bieden een uitstekende weerstand tegen veroudering als gevolg van oxidatie en beschermen tegen slijtage en corrosie.

Petro-Canada produceert volgens het gepatenteerde HT Purity Proces. Door dit proces wordt een 99,9% zuivere, glasheldere basisolie verkregen. De kettingoliën zijn samengesteld uit deze basisolie en speciaal geselecteerde additieven.

PURITY FG kettingoliën zijn hoogwaardige voedselveilige smeermiddelen die een hoge weerstand bieden tegen vloeistofafbraak als gevolg van oxidatie en die een langdurige bescherming geven tegen slijtage en corrosie.
Deze kettingoliën komen het meest tot hun recht in vochtige voedselverwerkende productieomgevingen. PURITY FG kettingoliën hebben een sterk hechtend vermogen aan metalen oppervlakten en geven hierdoor een hoge weerstand tegen de uitwassing door water, waarmee het smeermiddelverlies beperkt wordt.

PURITY FG kettingoliën voldoen aan de hoogste eisen in de voedingsmiddelenindustrie en kunnen eenvoudig ingepast worden in de HACCP en GMP procedures. De producten zijn H1 geregistreerd door NSF en goedgekeurd door het CFIA voor toepassing in de voedselverwerkende bedrijven.

De voedselveilige kettingoliën van Petro-Canada zijn beschikbaar in twee viscositeiten, namelijk PURITY FG Chain Oil Heavyen PURITY FG Chain Oil Light. De keuze is afhankelijk van de belastinggraad.
Voor voedselveilige kettingolie in spuitbussen, bevelen wij PURITY FG spray aan. Daarnaast bieden wij H1 WO 12 in spuitbussen aan voor toepassingen die geen hoge eisen aan het smeermiddel eisen, maar waar een voedselveilig smeermiddel wel vereist is.
PURITY FG Trolley Fluid, tenslotte, is speciaal ontwikkeld voor de smering van haken en trolleys in de vleesverwerkende industrie.