Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Hydraulische oliën


PURITY FG VOEDSELVEILIGE HYDRAULISCHE OLIËN

De PURITY FG voedselveilige hydraulische oliën van Petro-Canada verlengen de levensduur van de productiemiddelen en verminderen operationele kosten

Petro-Canada produceert volgens het gepatenteerde HT Purity Proces. Door dit proces wordt een 99,9% zuivere, glasheldere basisolie verkregen. De hydraulische oliën zijn samengesteld uit deze basisolie en speciaal geselecteerde additieven.

PURITY FG hydraulische oliën bieden uitstekende weerstand tegen veroudering als gevolg van oxidatie. De voedselveilige hydraulische oliën verlengen de levensduur van de productiemiddelen en verminderen operationele kosten doordat zij zeer goed bestand zijn tegen de zware, natte en agressieve werkomstandigheden onder sterk wisselende temperaturen.

PURITY FG hydraulische oliën voldoen aan de hoogste eisen in de voedingsmiddelenindustrie en kunnen eenvoudig ingepast worden in de HACCP en GMP procedures. De producten zijn H1 geregistreerd door NSF en goedgekeurd door het CFIA voor toepassing in de voedselverwerkende bedrijven.

De voedselveilige hydraulische oliën van Petro-Canada bestaan uit de reeksen PURITY FG AW Hydraulic Fluid en PURITY FG AW Hydraulic Fluid with Microl(hydraulische olie met bacteriegroeiremmer).
Daarnaast heeft Petro-Canada een reeks voedselveilige hydraulische synthetische oliën: PURITY FG Synthetic Fluid.