Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Spuitbussen

PURITY FG VOEDSELVEILIGE SMEERMIDDELEN IN SPUITBUSSEN

PURITY FG spuitbussen – voedselveilige oplossingen voor alle moeilijk bereikbare smeerpunten.

Petro-Canada produceert volgens het gepatenteerde HT Purity Proces. Door dit proces wordt een 99,9% zuivere, glasheldere basisolie verkregen. De smeermiddelen in spuitbussen zijn samengesteld uit deze basisolie en speciaal geselecteerde additieven.

PURITY FG smeermiddelen in spuitbussen hebben goede hechtende en anti-slijtage eigenschappen en zijn uitstekend bestand tegen wegspoelen door water. De spuitbussen worden geleverd met een dun slangetje om het smeermiddel ook op moeilijk toegankelijke plaatsen aan te brengen.

De PURITY FG smeermiddelen voldoen aan de hoogste eisen in de voedingsmiddelenindustrie en kunnen eenvoudig ingepast worden in de HACCP en GMP procedures. De producten zijn H1 geregistreerd door NSF en goedgekeurd door het CFIA voor toepassing in de voedselverwerkende bedrijven.

De spuitbussen bevatten geen ozononvriendelijk drijfgas (CFC vrij).

Petro-Canada biedt de volgende voedselveilige smeermiddelen in spuitbussen:
PURITY FG Spray
Multifunctioneel food grade smeermiddel
PURITY FG2 with Microl Max Spray Grease
Voedselveilig aluminium complex smeervet met bacteriegroeiremmer
PURITY FG Silicone Spray
Food grade smeermiddel op basis van siliconen dat een niet-uithardende film vormt om weerstand te bieden tegen vervuiling en corrosie
PURITY FG Penetrating Oil Spray
Voedselveilige siliconenvrije kruip- en smeerolie.