Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Tandwielkastoliën

PURITY FG VOEDSELVEILIGE TANDWIELKASTOLIËN

De PURITY FG voedselveilige tandwielkastoliën van Petro-Canada bieden een uitstekende weerstand tegen veroudering door oxidatie en uitstekende bescherming tegen slijtage en schok- en stootbelastingen.

Petro-Canada produceert volgens het gepatenteerde HT Purity Proces. Door dit proces wordt een 99,9% zuivere, glasheldere basisolie verkregen. De tandwielkastoliën zijn samengesteld uit deze basisolie en speciaal geselecteerde additieven.

PURITY FG tandwielkastoliën bieden een hoge weerstand tegen vloeistofafbraak als gevolg van oxidatie. Dit leidt tot een langere levensduur van de olie en minder machinestilstandtijd, zelfs bij hoge temperaturen of door aanwezigheid van water of agressieve vervuiling.

De PURITY FG tandwielkastoliën voldoen aan de hoogste eisen in de voedingsmiddelenindustrie en kunnen eenvoudig ingepast worden in de HACCP en GMP procedures. De producten zijn H1 geregistreerd door NSF en goedgekeurd door het CFIA voor toepassing in de voedselverwerkende bedrijven.

De voedselveilige tandwielkastoliën van Petro-Canada bestaan uit de reeksen PURITY FG EP Gear Fluids en PURITY FG EP Gear Fluids with MICROL (tandwielkastolie met bacteriegroeiremmer). Daarnaast heeft Petro-Canada een voedselveilige synthetische tandwielkastolie; PURITY FG Synthetic EP Gear Fluids, speciaal voor toepassingen die blootstaan aan zware bedrijfsomstandigheden bij hoge of lage temperaturen.
Voor de blikkensluitmachines in de voedsel- en drankenindustrie is Purity FG Seamer-E Fluid ontwikkeld.